Vanamõisa laat

pilt3

Eelmine reede ja laupäev olid minu jaoks väga tegusad. Üks päev küpsetasin, järgmisel hommikul ärkasin varakult, et maiused ära pakkida ning siis ruttasin juba Vanamõisa käsitöölaadale. Kuna tegemist oli minu esimese laada ja ka koeramaiuste nii-öelda esmaesitlusega, olin väga ärevil. Õnneks sattusin väga toredate laadaliste naabriks. Juba esimese veerandtunni jooksul sain neilt nii häid soovitusi kui ka positiivset tagasisidet. Tundus, et ka laada külastajad võtsid käsitsi meisterdatud koeramaiused hästi vastu – rõõmsaid ja huvi tundvaid nägusid sattus minu laua juurde ikka hulganisti. Nüüd on mul aga aeg teha laadast kiire kokkuvõte, täiustada üht-teist ja siis suunduda juba uutele väljakutsetele vastu :)

Päikest!
Piret

Posted in Määratlemata.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga